Uw mening telt!

Wij willen onze opleidingen zoveel mogelijk afstemmen op de verwachtingen van de deelnemers.
Daarom vragen wij ook steeds na een opleiding om het elektronische evaluatieformulier in te vullen.

Gevolgde opleiding Locatie Positief Verbetervoorstel
MyRouteApp voor motonavigatie Leuven Goede, duidelijke uitleg met praktische voorbeelden en altijd goede antwoorden op individuele vragen niets! Dit niveau blijven houden !!!
Wandel- en fietsnavigatie Outdoor Leuven Had iets meer in detail verwacht , maken oefening in de praktijk
Motonavigatie met zumo Zolder Ik had reeds de opleiding wandel GPS en BaseCamp gevolgd maar heb toch nog het een en ander opgestoken. De les werd zeer goed gegeven door iemand die er zelf ervaring mee heeft en dus ook de puntjes kent waarvoor je moet opletten. Bedankt Erwin. Aan de gegeven opleiding valt niet veel aan toe te voegen. Veel doen is de beste leerschool. Misschien is het geen slecht idee om de opleidingen in paketjes aan te bieden. Bv. Motornavigatie ZUMO en BaseCamp, of wandelnavigatie en BaseCamp. Verspreid over meerdere dagen dan natuurlijk. Nu moet er steeds opnieuw geboekt worden voor de verschillende opleidingen wat niet altijd duidelijk is.
Motonavigatie met TomTom Rider Leuven bruikbare informatie, die direct in praktijk kan omgezet worden  
BaseCamp voor motonavigatie Zolder Goede en duidelijke uiteenzetting. /
Motonavigatie met TomTom Rider Leuven Zeer duidelijke en goed gestructureerde opleiding. Alles werd in klare taal uitgelegd. Je kan na de opleiding onmiddellijk aan de slag met je toestel. Goed dat er ook een eenvoudige online-navigatietool wordt meegegeven. Dit verhoogt de bruikbaarheid en zorgt ervoor dat je direct op een eenvoudige manier iets kan uitwerken.
Daarnaast was er voldoende ruimte voor vragen en werden er heel wat bruikbare tips gegeven. Beloofde antwoorden en documenten werden nadien ook doorgemaild.
Bedankt!
Misschien de PPT al geven. Als mensen iets willen noteren, kunnen ze dit onmiddellijk bij de juiste dia noteren...
Motonavigatie met TomTom Rider Leuven Zeer leerrijk en tof uitgelegd Niks speciaals
BaseCamp voor motonavigatie Zolder Zeer duidelijke uitleg, wel veel op 1 avond Wat meer tijd voor praktisch te oefenen
Wandel- en fietsnavigatie Outdoor Leuven Uitleg over de verschillende soorten GPSen Heel de uitleg over Base Camp vond ik niet nuttig aangezien we het materiaal (kaarten) er niet voor hebben en er blijkbaar een aparte cursus base camp is.
Route you kende ik al en werkte er al verschillende keren mee. Dus buiten de kennismaking met de verschillende GPS-toestellen heb ik niet echt veel bijgeleerd. Jammer dat dit me 40€ kostte. Kan je, bij aankoop van een nieuw GPS-toestel bij Waypoint, een korting krijgen?
BaseCamp voor motonavigatie Zolder de interactie met de lesgever. Goede praktische tips! Duidelijke uitleg en goede praktijkvoorbeelden. Niets! Gewoon op diezelfde manier blijven doorgaan !!!
BaseCamp voor motonavigatie Zolder Er kwamen al de zaken aanbod die ik ingedachte had om goed met basecamp te werken. Heb verschillende trucs geleerd...  De docent behandelde de onderwerpen heel goed. Geen idee, De meeste dingen om een route te maken zijn aan bod gekomen
Motonavigatie met zumo Zolder duidelijke uitleg over toestel instellingen en gebruik meer over routes inladen via gpx enz.
Motonavigatie met zumo Zolder duidelijke uitleg Misschien nog iets verdere uitleg bij problemen, maar dan zou de training langer gaan duren.
Motonavigatie met zumo Zolder zonder meer, gewoon goed, echt gezien datgene we echt nodig hadden! zelfde weg blijven doorgaan.
BaseCamp voor motonavigatie Leuven stap voor stap en persoonlijke begeleiding ?
BaseCamp voor motonavigatie Leuven duidelijke en individuele hulp ?
BaseCamp voor motonavigatie Leuven persoonlijke aanpak en duidelijke uitleg
spijtig dat de zoekfunctie niet werkt met windows
toch tevreden klant!
 
BaseCamp voor motonavigatie Leuven zeer goede en duidelijke toelichting
super geduldig leraar
top
 
BaseCamp voor motonavigatie Leuven zeer goed gegeven
zorgt dat iedereen mee is
?
BaseCamp voor motonavigatie Leuven zeer degelijk
efficiënt
 
BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie Leuven 1. Lesgever informeerde de lesvolgers duidelijk over de opleiding die eraan kwam.
2. De les was zeer goed gestructureerd, en werd zeer helder en bevattelijk gegeven. Gegeven zijnde het tijdsbestek was de les volledig; alle behandelde items waren belangrijk om als basis te dienen voor het verdere werk. Op alle vragen kwam een klaar antwoord.
3. De koffie was ook zeer goed!
Ik zie niet onmiddellijk wat er kan verbeterd worden. Twee opmerkingen om eventueel iets mee te doen:
1. het gedeelte waar het ging over het splitsen/aanpassen/samenvoegen van sporen - gegeven voor windows gebruikers - vond ik als Mac-user nogal complex. Maar het toonde duidelijk de mogelijkheden en ik heb intussen iets analoog kunnen bewerkstelligen op mijn Mac. Ik heb hier ook gebruik gemaakt van de lijst met trackpoints i.p.v. een gom om deelsporen te verwijderen. Het vermelden waard voor Mac gebruikers denk ik.
2. De situering en het gegevensbeheer namen niet echt een groot deel van de opleiding in. Da's OK maar ik zou het zeker behouden omdat het verder gaat dan het louter kennen& kunnen door beroep te doen op de ruime ervaringskennis van de lesgever. De cursist krijgt een goed beeld van het geheel waarin hij opereert en hierdoor zal hij/zij met een geruster gemoed meer "durven" en leren.
BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie Leuven als beginneling was alles leerrijk voor mij...  
MyRouteApp voor motonavigatie Zolder algemene opbouw en duidelijkheid de wifi
BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie Leuven Niet al te grote groep , leuk lokaal en een goede lesgever  (goede omkadering ) Ervoor zorgen dat de internetverbinding voor iedere volger werkt  , zodat er kan gedownload worden , on The job training .
BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie Leuven Zeer goed. Een dikke proficiat. Bedankt voor de uitgebreide documentatie. Best een volledige zaterdag
BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie Leuven kleine groep waardoor iedere vraag aan de beurt kon komen; heel goede uitleg door Stef op niveau van de cursisten; mooie accommodatie met dat ietsje extra (stopcontacten voor laptop, koffie, thee en frisdrank) Doe zo voort!
MyRouteApp voor motonavigatie Zolder Duidelijke beknopte uitleg zowel theoretisch als praktisch ! Bedankt! Internetverbinding!
MyRouteApp voor motonavigatie Zolder Duidelijke uitleg, volledig Iets vroeger beginnen met de les, om iets meer oefeningen te doen
MyRouteApp voor motonavigatie Zolder Heel veel bij geleerd en de lesgever..... chapeau. Niets
MyRouteApp voor motonavigatie Zolder Veel info, kans om te oefenen was goed zo
MyRouteApp voor motonavigatie Zolder Een goede en interessante manier om kennis te maken met een nieuwe tool.
Maar als je Basecamp volledig onder de knie hebt dan heeft MRA weinig verrassingen.
Het grootste voordeel van MRA is dat je kaarten als onderlegger kunt gebruiken en routes kunt vergelijken (Tomtom  Garmin).

Alvast bedankt voor de aangename cursus
Eerlijk gezegd. Helemaal niets.
Perfect (voor mij althans) zo als het is.
Motonavigatie met TomTom Rider Zolder goede uitleg in gewone gebruikelijke woordenschat. zorgen voor internet zodat er nog meer kan getoond worden voor het maken van de routes.
Motonavigatie met TomTom Rider Zolder gewoon goed , ok misschien  een beetje meer oefenen met bv routes te downloaden op pc ( van bv de motorsite )  deze iets aan te passsen en dan doorsturen naar TT  /// idem met kurviger en my route app , tracks maken en effectief doorsturen nr TT
Motonavigatie met TomTom Rider Zolder Vond de cursus goed gegeven ondanks mijn opmerking hieronder Dat er mss een tweede of derde deel kwam al naar gelang de kennis van de gebruikers,
Hiermee bedoel ik  beginners, gevorderden en specialisten of zo. Daar ik zelf nu de pech had als iemand met wel kennis van het toestel en meer verwacht had van de cursus kwa diepgang op het toestel en niet zoals nu tussen beginners zat en ik hierdoor eigenlijk niets opgestoken heb en als het ware mijn geld verloren kennis is geweest. Maar desondanks heb ik het dan bekeken als een opfrissing !
Motonavigatie met TomTom Rider Zolder voldeed aan mijn verwachtingen meer dan genoeg info voor 1 avond
Motonavigatie met TomTom Rider Leuven Duidelijke uitleg
Mogelijkheid om vragen te stellen na de opleiding via mail
Minder vergelijkingen tijdens de les met Garmin (tijdverlies)
Motonavigatie met TomTom Rider Leuven Uitstekend  - voldoet aan alle verwachtingen. Niks
Motonavigatie met TomTom Rider Leuven vooral de verschillende tips! misschien ook een uitleg  waarvoor sommige icoontjes op scherm van de gps dienen?
Motonavigatie met TomTom Rider Leuven Opleiding was top!  
Motonavigatie met TomTom Rider Leuven Heb verschillende dingen bijgeleerd desondanks ik toch reeds redelijk vertrouwd was met het apparaat Misschien een combinatie met een kleine oefening op pc
Opleiding op maat Andere goede opbouw, duidelijke terminologie, schitterende presentatie een volgende maal alleen MyRouteApp in zijn volledigheid
Opleiding op maat Andere een betere kijk op het programma niets
Opleiding op maat Andere De basics van GPS en algemeen overzicht  
Andere Andere leuk en helder gebracht, maar ik vond het wel een reclame voor myroute app. in de aankondiging van bmc assenede had ik begrepen dat het ook zeer zeker ging om base camp meer onder de knie te krijgen. Ik werk nu een paar jaar met basecamp en kan er al aardig mee overweg, maar ik hoopte er nog beter in te worden. maar de cursusleider probeerde ons er alleen van te overtuigen dat myroute app veel beter is. hij heeft wellicht gelijk, maar daar kwam ik niet voor. meer zelf aan de slag met de computerprogramma's/navigatie. alleen het laatste kwartier hebben we een route via my route app gemaakt.
MyRouteApp voor motonavigatie Andere leerrijk, ik was nog redelijk leek, maar had wel routeapp al eens verkend! iets meer basic, ik heb namelijk problemen om de bestanden van mijn mac op mijn gps te krijgen (TomTom rider 410)
Opleiding op maat Andere goede kennismaking uurtje langer maken
Opleiding op maat Andere goed voorbereid, goed tempo, goede interactie iets meer info over de app op de gsm als navigatiesysteem.
Opleiding op maat Andere manieren om tochten te delen via tracks ipv routes
aangename sfeer onder gelijkgezinden.
betrokken/ervaren lesgever
groep kleiner maken zodat meer gericht kan gewerkt worden.
Een beetje te algemeen
Opleiding op maat Andere Wij hebben terug iets bijgeleerd , hoe dat je moet mee omgaan. Niks, Heel tof en op vragen hebben we een antwoord gekregen
Motonavigatie met zumo Zolder Een heel goede opleiding en een pluim voor de lesgever. nihil
Motonavigatie met zumo Zolder duidelijke uitleg en tijd voor het bij de mensen zelf op hun toestel voor te doen. klare taal geen nonsens. doe zo voort Erwin top.
Motonavigatie met zumo Zolder Duidelijke uitleg door lesgever (voor beginners zoals ik heel moeilijk maar oefening baart kunst) nihil
BaseCamp voor motonavigatie Leuven Duidelijke uitleg en zeer behulpzaam.
Zonder deze cursus zou ik het nooit weten!
Kan niet beter
BaseCamp voor motonavigatie Leuven Was een leuke opleiding. Zeer gedetailleerd en in heel ontspannen sfeer.
Volgens mij zijn alle nodige zaken aan bod gekomen.
/
BaseCamp voor motonavigatie Leuven 100% praktische opbouw. Perfect bruikbaar. Niets te verbeteren
Motonavigatie met zumo Leuven goede opbouw en detailbespreking geen idee
Motonavigatie met zumo Leuven Goed had iets meer praktijk verwacht
Motonavigatie met zumo Leuven algemeen - praktisch opgevat /
Motonavigatie met zumo Leuven weinig deelnemers, dus heel persoonlijk en gemakkelijk vragen te beantwoorden /
Motonavigatie met zumo Zolder goed uitgelegd, je weet wat je wou weten niets
Motonavigatie met zumo Zolder Zeer degelijke uitleg en ook veel ervaring met het toestel De opleiding is zeer goed enkel een beter ineternet verbinding in het lokaal en meer praktisch werken op het toestel en de laptop.
Motonavigatie met zumo Zolder De uitleg is op maat van de aanwezige deelnemers.  
Motonavigatie met zumo Zolder Er wordt ingespeeld op de vragen van het publiek Perfect zoals het was
Motonavigatie met zumo Zolder oke de les volgen met de doc zodat direct kan worden neergeschreven...
Opleiding op maat Leuven zeer goed overzicht van basis zaken tot meer complexe topics ook mee integratie van smartphone en strava mee opnemen
Fietsnavigatie met Edge Leuven inhoud, structuur niets
Fietsnavigatie met Edge Leuven opbouw was ok.
Fietsnavigatie met Edge Leuven Eindelijk heb ik zicht op de talloze mogelijkheden met het apparaat. Zou wat langer mogen duren.
Fietsnavigatie met Edge Leuven Zeer goede lesgeven en veel praktische informatie ontvangen Geen mening
Fietsnavigatie met Edge Touring Leuven duidelijke opleiding geen idee
BaseCamp voor moto- en autonavigatie Leuven Duidelijkheid waarom bij route doorsturen het niet altijd bij anderen dezelfde route blijft.
En de kleine opkomst vzn 3 pers was in ons voordeel.
Geen opmerkingen
Fietsnavigatie met Edge Andere Duidelijk gebracht en  goede documenten geen idee
Fietsnavigatie met Edge Andere Heb bijgeleerd, prima uitgelegd. mag gerust iets langer duren...
Fietsnavigatie met Edge Andere Leerrijk, duidelijke uitleg, voorbeelden  
BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie Zolder op één avond alles doorgenomen op een aangename manier niets ...misschien een beetje koud
Wandel- en fietsnavigatie Zolder De lesgever was heel duidelijk en was zeer geduldig!!! Misschien opsplitsen in 2x2u omdat het veel info is op 3u.
BaseCamp voor moto- en autonavigatie Ternat Heel duidelijk
Praktisch
Ik wist niet dat het voornamelijk over motor ging
BaseCamp voor moto- en autonavigatie Ternat Duidelijk en rustig uitgelegd
Aantal deelnemers beperkt
korter maken of eventueel in 2 dagen
BaseCamp voor moto- en autonavigatie Ternat Duidelijk
Aangepast aan niveau leerlingen
Veel info op korte tijd
/
BaseCamp voor moto- en autonavigatie Ternat Voldeed aan de verwachtingen /
Fietsnavigatie met Edge Leuven Ik kon al mijn vragen meteen stellen en ik heb tips gekregen die essentieel waren om het toestel correct te gebruiken en zo meer plezier te halen uit het toestel.  
Fietsnavigatie met Edge Leuven helder, ervaren lesgever, zeer to the point  
Fietsnavigatie met Edge Leuven Zeer gestructureerd, kalm en duidelijk. Zeer goede instructor ! Tijd en aandacht voor iedereen. Misschien toch in niveaus opsplitsen ?? Wij waren beginners, voor ons was het perfect, maar misschien was het voor de anderen bij momenten wat te basic ??? Maar voor ons niets op aan te merken.
Fietsnavigatie met Edge Leuven EXCELLENT DE CURSUS  VERDELEN OVER 2 AVONDEN
Fietsnavigatie met Edge Leuven Logisch opgebouwd, klaar en duidelijk en verhelderend. Projectie van toestel op scherm  
BaseCamp voor moto- en autonavigatie Leuven Zeker veel vragen kunnen stellen, en ook beantwoord Niets
BaseCamp voor moto- en autonavigatie Leuven Heel goed, het is wel veel informatie om op korte termijn te verwerken. De opleiding wordt ook op een ontspannen manier gegeven met genoeg tijd om vragen te stellen. De kleine groep was ook een pluspunt. De opleiding is al zeer interactief dus veel kan hier niet aan verbeteren. Wat eventueel wel nuttig zou zijn is een opvolgingsavond organiseren, na bvb 2 weken en ons daartegen een opdracht laten uitwerken en die dan samen bekijken en verbeteren.
BaseCamp voor moto- en autonavigatie Leuven Beperkte groep, Ideaal tempo Perfect zoals het was
Motonavigatie met zumo Leuven alles zeer goede uitlegd en erwin neemt er zijn tijd voor  prima niets  doe zo voort prachtige uitleg gehad
BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie Leuven zeer goed voorbereid en mooi overzichtelijke presentatie  
BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie Leuven Uitstekend gebracht,heel veel bijgeleerd Niets
Fietsnavigatie met Edge Zolder Bij deze wil ik meegeven dat de cursus meer dan verwacht voldeed aan mijn behoefte. Overzichtelijke presentatie maar vooral goed en zorgvuldig uitgelegd.  
Wandel- en fietsnavigatie Zolder stap per stap uitgelegd. Duidelijk (ook voor iemand die nooit met GPS gewerkt heeft) niets