Erwin Wellekens  

Erwin Wellekens

Erwin Wellekens is coördinator van Galileo Trainingscenter vzw en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de opleidingen. Samen met ons team van lesgevers probeert hij het GPS-gebeuren op de voet te volgen en ervoor te zorgen dat we u kwaliteitsvolle GPS-opleidingen kunnen aanbieden in optimale omstandigheden. Om de voeling met de praktijk niet te verliezen geeft hij ook nog regelmatig opleiding (Opleiding op maat, BaseCamp voor motor- en autonavigatie, Tom Tom Rider, MyRouteApp).

   

 

Tom Lauwereins  

Tom Lauwereins

Tom Lauwereins zoekt te zijner tijd wel eens een geocache maar zijn liefde gaat toch voornamelijk uit naar het gebruik van Garmin Outdoor GPS toestellen voor wandelen en fietsen. Tom trekt geregeld de bergen in of trekt er met de trekkingfiets op uit, de GPSMap62 gaat altijd mee. Tom verzorgt de opleidingen wandel- en fietsnavigatie (Outdoor Leuven).

   

 

     
Peter Praet  

Peter Praet

Peter trekt er regelmatig op uit met de motor. Hij verzorgt alle uitstapjes met GPS voor zijn vrienden. De liefde voor motor en GPS maakte de stap naar opleiding geven heel gemakkelijk. Peter geeft de opleiding zumo en Basecamp voor motor(auto)navigatie (Leuven).
     
Beny Sooghen

 

 

Beny Sooghen

Beny heeft op zijn mountainbike al vele landen in Europa en Afrika aangedaan wat hij de laatste jaren ook doet als reisleider bij De Toerist Biking.
Sinds hij zijn eerste gps aanschafte in 2003 is het driedubbel plezier: het voorbereidend werk, het genieten van de tocht zonder stress en de analyse achteraf.Daar er in de beginjaren van de gps geen cursussen bestonden en hij het zelf maar moest uitpluizen, begrijpt hij maar al te goed de noden van een beginner en is hij heel gemotiveerd hen op pad te helpen. Hij geeft opleiding in wandel en fietsnavigatie Outdoor en Edge toestellen alsook BaseCamp voor wandel- en fietsnavigatie (Leuven/Zolder).

     
 Werner Lievens  

Werner Lievens

Werner kan je best wel eens tegenkomen tijdens je fietsvakantie. Alle bagage op de fiets en dan - meestal met vrouw en kinderen - op pad.
In het winterseizoen trekt hij de wandelschoenen aan voor stevige dagtochten. Af en toe een uitdagende geocache, dat maakt de wandeling voor jong en oud wat avontuurlijker.
Het is niet te verwonderen dat een goede voorbereiding voor hem een "must" is. BaseCamp kent hij dan ook door en door, net zoals zijn "Oregon 650" GPS die hem op al deze tochten begeleidt. Hij geeft bij Galileo diverse opleidingen die binnen het fiets- en wandelsegment vallen.